Bravčové filé so slaninou: Lahodná večera ako z reštaurácie!

Predstavte si dokonale šťavnaté bravčové filé zabalené do chrumkavej slaninky, ktorá mu dodáva neodolateľnú vôňu a chuť.

Tento recept je dôkazom, že niekedy stačí len pár kvalitných surovín na dokonalý gurmánsky zážitok!😊

Postup a ingrediencie:

3 bravčové panenky asi 1500 g osoliť, okoreniť
3 pol. lyžice olej na panvicu,

Postupuje tak, že mäso sprudka opekáme zo všetkých strán 6-7 minút a potom hotové ho rozrežeme stredom a následne vložíme tvrdý syr nakrájaný na hrubšie plátky.

slanina pancetta

Potom každé mäso obalíme slaninou a potrieme marinádou.  Ďalej pečieme 230 stup.15 minút. Potom otočíme a pečieme ešte 10-12 minút.

Marináda

1 pol. lyžica medu
šťava z pol citróna
1 lyžica olivový olej
soľ, korenie

Mäso je výborne a podávať ho môžete so zeleninovým šalátom.

Keď raz ochutnáte, nebudete chcieť prestať! Doprajte si ešte jednu porciu a užite si túto mäsovú pochúťku naplno. 🍷🍖

Prajeme Vám dobrú chuť!😉

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=2820WtMRtcc&ab_channel=SOSKuhinja%2FKitchen

Ďalšie chutné recepty:

Zemiaky pečené do dokonalosti, obohatené o syrový a šunkový zábal s jemnou bešamelovou omáčkou

11+ skvelých receptov na plnené slané a sladké palacinky s fantastickou chuťou! Už si len stačí vybrať!