Rýchla piškótová maškrta s cukrárskym krémom: Nevieme sa jej nikdy dojesť!

Nepečené maškrty nám poslednou dobou veľmi vyhovujú, keďže nám šeria čas a chutia skvele.

Presne takú maškrtu sme si pre Vás dnes pripravili!

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

forma 20 x 20 cm

1.

3,5 dl mlieko
50 g cukor dáme variť

2.

3 dl mlieko
80 g vanilkový puding
5 ml. vanilková esencia suroviny zmiešať a vyliať do horúceho mlieka uvariť puding

3.

Poleva:

1,5 dl mlieko
100 g cukor
50 g kakao
30 g maslo   – všetko spolu uvariť vo vodnom kúpeli

4.

300 g piškóty dlhé
2 dl mlieko   – Piškóty namočíme v mlieku

Na dno formy uložíme piškóty namočene v mlieku a na to vylejeme polovicu
pudingu na to znova rozložíme piškóty a druhu časť pudingu a vytvoríme z piškót ďalšiu vrstvu, posledné piškóty polejeme polevou a dáme schladiť na 1 hodinu do chladničky.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes