RÝCHLY a chuťovo vždy jednoducho veľmi výborný „Gurmánsky bravčový pekáč“: Okamžite sa Nám začali zbiehať naň slinky!

Minulý týždeň mi kamarátka ukázala, čo navarila pre svojich chlapov cez víkend. Okamžite som si pýtala recept, keďže u Nás doma podobné recepty zbožňujeme.

Celá rodina sme si pochutili…

Bola to skutočne šmakotina 🙂

Presvedčte sa sami…

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 500 g krkovičky nakrájané na kúsky
  • 1 kg zemiakov (nakrájaných)
  • 2 väčšie cibule nakrájané

Na marinádu:

  • 2 lyžice oleja
  • 1 lyžicu horčice
  • 1 lyžičku worcesterskej omáčky
  • 1 lyžičku medu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Soľ, korenie, vegeta

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Všetky prísady na marinádu zmiešame a krkovičku dáme marinovať aspoň 2 hodiny pred pečením.
  • Plech na pečenie vymastíme trochou oleja a navrstvíme na neho narezané zemiaky, cibuľu a ochutíme soľou a korením.
  • Potom pridáme mäsko aj s marinádou a vložíme do vyhriatej rúry.
  • Pečieme pri teplote 190 stupňov asi 1 hodinu, prípadne dlhšie, tak, aby bolo mäso dostatočne upečené. Prvých 30 minút môžeme piecť pod alobalom.
  • Podľa potreby podlejeme

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: postila.ru/post/62176734

Vyskúšajte tiež:

Zemiakový hrniec s kuracím mäskom: Jednoduchý a rýchly obed, ktorý si všetci pochvaľovali!
Je oveľa chutnejší ako z cukrárne: Keksíkové čoko rezy nemajú chybu!